Прочитај ми чланак

ВУЧИЋ: Нек види народ како су Борис и Мишко сарађивали

0

Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је добро да грађани виде како су одлично сарађивали бивши председник Борис Тадић и Мирослав Мишковић.

Он је то изјавио поводом чињенице да је на сајту Мирослава Мишковића постављен интервју некадашњег шефа српске државе Бориса Тадића у којем он „брани Мишковића да не постоје докази за кривична дела за која се терети“.

Он је, замољен да коментарише постављање тог интервјуа на Мишковићевом сајту, рекао да не зна шта би одговорио на то сем да Мишковић има права да рекламира кога хоће.

„Лепо је да се рекламирају они који су одлично сарађивали. Добро је да то грађани виде“, поручио је Вучић.

Иронично је, приметио да, није знао да је Тадић постао судија и истакао да је мислио да су судије ти који треба да утврдују кривицу на основу предлога тужиоца и доказа.

„Сада сам видео да су неки политичари постали судије“, критиковао је Вучић додајући да су правосудни органи задужени за утврђивање нечије кривице.

Он је, говорећи пре тога о покушају медија да га рекетирају, рекао да је научио да трпи такве ствари – да „неко избацује сваки дан потерницу за вама на различитим телевизијама“.

„Сада сам почео да уживам у програму Н1, што више нападају ја сам срећнији јер радим добро свој посао, приметио је.

„Чекам када ће Мишко направити партијски лист и почети да се рекламира“, рекао је.