Прочитај ми чланак

Вучић лаже себе и своје ботове, објавио без блама: Нико не може да ми наређује!

0

Александар Вучић изјавио је да је поносан што представља "земљу која је слободна и независна" и да Србија увек сама доноси одлуке.

 

„Поносим се чињеницом да представљам земљу која је слободна и независна,“ написао је он у објави на свом Инстаграм налогу.

И нико не може да ми наређује, било ко, ни из Вашингтона, ни из Москве, ни из Берлина, нити из било којег другог места. Србија сама доноси одлуке, ни под чијим утицајем, поносан сам на ту политику, тако ће бити и убудуће,“ 

 

закључио је Вучић.

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Александар Вучић (@avucic)

 

А у следећој објави „напада“ Немачку следећим речима:

 

„Немачка је једна од главних протагониста признања независног Косова и те политике, ми имамо потпуно другачијy политику, усклађену са Повељом УН. Разликујемо се по том питању, али добро разумемо да је дијалог једино решење за излаз из кризе.

Ми молимо и Немце да, у оквиру ЕУЛЕКСА, пошто о томе постоји гласно ћутање, се коначно проведе истрага о покушају убистава најмање седморице Срба, од тога двоје деце на које је пуцано и који су рањени само зато што су носили божићно дрво, крст и храст, на Бадње вече. Или, они који су покушали да убију Драгишу Гаљака, који је са два метка погођен од стране Куртијеве полиције.
Нико их никада ни не пита ко ће и када за те ствари да одговара.

Уклањање динара са КиМ потпуно је противзаконито, реч је о директној провокацији која има за циљ потпуно етничко чишћења Срба са Косова и Метохије.“