Прочитај ми чланак

Вучић је тврдио да неће дати Газиводе (ВИДЕО)

0

Председник Србије Александар Вучић је 2015. године гласно, уз млатарање рукама чак седам пута у неколико секунди рекао да "не да Газиводе". Чак је у једном тренутнку споменуо и своју смену. Међутим, тренутно је ситација другачија од оне коју је Вучић обећавао. Газиводе и цео енергетски систем, ипак, дати су Косову...

– Не дам Газиводе. Ја то отворено кажем. Ето, не дам вам 100 одсто Газивода. Не дам вам… Сутра ме смените, ал’ ето не дам. Не дам јер ми нисте објаснили по ком принципу треба да вам дам Газиводе. Ево не дам. Нећу ни да разговарам о томе – рекао је Александар Вучић.

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Hijena & Lešinar (@hijenailesinar)

Након што је предао Газиводе Косову, ово језеро је брзо преименовано у „језеро Трамп. Тако да се може рећи да је јако кратак пут од „не дам Газиводе“ до овога што имамо данас, а то је „језеро Трамп“. Не знамо само да ли се „не дам Газиводе“ односило само на језеро или и на вилу Милана Радојичића која се налази на самој обали Газивода.

Дао је Александар Вучић Газиводе и цео енергетски систем Косову и не само то, дао је Косову све што се може дати, а за узврат није добио ништа. Тотални крах Вучићеве политике према Косову и Метохији достигао је свој врхунац након немилих дешавања у Бањској.