Прочитај ми чланак

Вучић је мој краљ: Проститутке које су лежале у затвору јавно подржавају СНС

0

Десетак дана пред изборе актуелни председник Србије и СНС Александар Вучић добио је подршку две старлете, од којих је једна позната и као проститутка која је лежала у затвору, а друга као старлета коју су приводили јер је наводно возила украдени аутомобил. Једна је Тијана Максимовић, широј јавности позната као Тијана Ајфон, а друга је Тамара Ђурић.

Њих две су на Инстаграму објавиле Вучићеву фотографију заједно са заокруженим бројем шест. Тијана Ајфон је притом и таговала Вучићев профил на Инстаграму те га назвала „мој краљ“.

Суд Босне и Херцеговине је током 2020. године одредио једномесечни притвор старлети Тијани Максимовић, познатијој као Тијана Ајфон, након хапшења у акцији „Кристал“ у Сувом Пољу код Бијељине, током велике кокаинске журке са оргијама, а сумњичила се за проституцију и подвођење.

Том приликом, полиција је запленила 46 грама кокаина, 20.000 конвертибилних марака, 9 комада медицинских дрога, 10 пиштоља, од којих је један гасни и три панцира.

Адвокатска канцеларија Стевановић из Бијељине заступала је Тијану у том поступку који се против ње водио код Суда Босне и Херцеговине у Сарајеву, а адвокат Милош Стевановић огласио се тада за Нова.рс.

„Она је заједно са седам других осумњичених лишена слободе пре неколико дана, наводно због илегалног преласка границе, те учествовања у групи која је по погрешном схватању Тужилаштва БиХ имала намеру да почини одређена кривична дела. Она је дошла код пријатеља у Бијељину и заједно са преко 20 људи била на журци која је приватно организована у Сувом Пољу код Бијељине“, рекао је Стевановић тада за Нова.рс бранећи старлету.

Тамара Ђурић је такође привођена јер се сумњичила да је возила украдени аутомобил. Она је током 2018. године одвезена под ротацијом због претреса. Домаћи медији објавили су и вео снимак привођења. Све се одиграло на углу улица Француске и Страхињића Бана у центру Београда.