Прочитај ми чланак

Вучић га одликовао за Сретење – Гренел: Слобода за мог пријатеља Тачија!

0

Није довољно што га режим Александра Вучића плаћа парама народа Србије да лобира за СНС диктатора, већ хомосексуалац Ричард Гренел мора да ботује и за Вучићевог сарадника Хашима Тачија.

Бивши изасланик некадашњег председника САД Доналда Трампа за дијалог Србије и Косова Ричард Гренел подржао је јучерашњи скуп у Приштини “Марш за правду”, одржан у знак солидарности са бившим лидерима ОВК којима је данас у Хагу започело суђење, а како је поручио, САД би требало да позивају на ослобађање Хашима Тачија.

Гренел је на Твитеру навео да би Сједињене Америчке Државе требало да позивају на ослобађање Тачија, кога је назвао пријатељем.

“Стојим уз ове пријатеље на Косову који се окупљају за ослобађање мог пријатеља Хашима Тачија. САД би требало да позивају на ослобађање Тачија! Бајденов тим је нестао у акцији”, написао је Гренел на Твитеру.

Гренел кога је Вучић у име државе Србије одликовао за Сретење, сада ботује за убицу Срба Тачија. А можда се Вучић унервозио и што је на оптуженичкој клупи портпарол УЧК, јер још неко је био министар информисања 1998. и 1999. године.