Прочитај ми чланак

Вучић да престане да брани криминал у Телекому

0

"Александар Вучић моментално да престане да врши притисак на тужилаштво и да брани криминал и корупцију у Телекому.‬ Тиме што на овај начин заправо брани своју страначку касицу, Вучић већ други дан заредом јавно утиче на тужилаштво да не поступа по закону, уместо да сачека пресуде и после тога брани кога год хоће", истакла је потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић.

– Немуштим саопштењем је управа Телекома сама признала сарадњу са Игором Жежељем, власником „Курира“ и више фирми (Wирелесс Медиа, ћерке фирме Мондо Инц, Фирефлy продуцтионс…) тврдећи како су транспарентни, док међусобне трансакције крију као змија ноге – истакла је Тепић.

Foto: YouTube/NewsmaxAdria

На крају је поставила питање Телекому…

– Нека објасне и овај нови маневар од пре само 10 дана: колико вреде уговори Телекома са Жежељем за дистрибуцију канала Доx ТВ и Класик ТВ, који су Жежељу послужили као залога за задужење од скоро три милиона евра код АИК Банке? Не говоримо о Лиги шампиона или Игри престола, већ о два потпуно непозната канала преко којих се музе Телеком и извлаче огромне паре грађана Србије – закључила је Мариника Тепић.

Информативна служба ССП