Прочитај ми чланак

Воја: Док се сви надају да ће их Вучић узети у Владу, СРС ће и даље бити опозиција

0

- Све остале листе, које учествују на овим изборима, се нешто надају: као Вучић ће се помиловати па ће их узети у владу, рекао је лидер СРС, др Војислав Шешељ, коментаришући чињеницу да су током предизборне кампање, за предстојеће републичке изборе који се у Србији одржавају 21 јуна, само радикали изашли са чврстим ставом да на републичком нивоу биће искључиво опозициона странка у односу на садашњи СНС-СПС режим.

Први човек српски радикала је ово изјавио данас, у суботу 13 јуна, у центру Београда код „Рускога цара”, где је постављен штанд на коме ће он, потписујући своје књиге, дружити се са симпатизерима, присталицама и шлановима СРС.

– Даме и господа, пре 15-ак дана Српска радикална странка (СРС) је почела велику акцију поделу 40 хиљада књига грађанима Србије у склопу предизборне кампање. Акцију смо почели у Ловченцу, са 594 књиге, Хртковцим са 700, а онда смо кренули од града до града, док смо овде смо једну већу количину припремили за Београд, па ако буде требало још ћемо донети, том приликом је изјавио др Шешељ објашњавајући присутним новинарима и присутном народу, зашто радикали поклањају књиге грађанима Београда.