Прочитај ми чланак

Веља објаснио новинарима: У Влади Србије све сами криминалци, а ја сам поштен

0

На конференцији за новинаре, Нове Србије, у уторак 5. новембра, председник Нове Србије Велимир Илић говорио је о стању у држави, изборима, посети Палмера, једнократној помоћи пензионерима.

„Председник Србије је опет имао разговоре у четири ока. Овај пут са Палмером. Лепо су они разговарали, било је ту и неких бомбастичних најава о тим разговорима. Чули смо да ће председник са Палмером разговарати о проблему Косова. Очекивали смо много. Знамо да је Палмер пре доласка у Београд био у Приштини и са тог састанка смо сазнали да су Срби најцњи и да ће морати да признају независно Косово. Извештај са састанка у Београду нисмо чули, али смо сазнали од председника да је разговор био искрен.

Да ли је председник питао Палмера шта је говорио у Приштини? Рекао нам је Вучић и да никоме нећемо дозволити да нас понижава. А о свему томе смо сазнали да је разговор био искрен.

Доста је Србији тих разговора у 4 ока – 2 сведока. Гледали смо то већ са Слободаном Милошевићем.

Његови разговори у 4 ока су нас и довели овде где смо!

СРБИЈА НИКАД НИЈЕ БИЛА ПОДЕЉЕНИЈА

Разговараће Палмер и са делом опозиције. Има он и за њих поруке!

Да ли ће опозиција бојкотовати изборе или неће. Пола опозиције је за бојкот, пола би да изађе на изборе. Никад више подела није било.

Морамо или изаћи на изборе и победити га на изборима, или на улице и отерати и њега и ове његове криминалце!

ПЕЗИОНЕРИ

У Србији више нема институција. Све се решава на Председништву СНС-а. Немамо ми ни председника, ни владу, ни премијера, ни скупштину. Ми имамо Вучића.

Он изађе и каже – избори ће бити у марту. Па како то може сам да одлучује?! Где је закон? Закон јасно каже када ће бити избори, али не занима њега ни закон ни Устав.

Он изађе и обећа 5000 динара краткорочне помоћи за пензионере. Игра се са јадним, измученим народом. Отео им пензије, повећава цену струје, ТВ претплате… И онда обећа 5000 динара помоћи, а овде мук и – хвала, председниче!

ИМАМО ЛИ МИ НЕКИ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕС ОСИМ НАЦИОНАЛНИХ СТАДИОНА?

Наш национални интерес мора бити озбиљна држава! Наш национални интерес мора бити стварање озбиљних институција. Наш национални интерес није пљачка сопственог народа са извршитељима и разним наметима.

ИЗАЂИТЕ ИЗ КРУГА ДВОЈКЕ И ВИДЕЋЕТЕ ШТА СМО И КО СМО!

Књижевник Весић прави јаде по Београду. Цео Београд преслаже и раскопава, а Београд зарастао у коров. Само прођите путевима ка Зрењанину, изађите на стару Ибарску магистралу и погледајте на шта то личи.

Једини закључак је да СНС мора да оде! Све је то криминалац до криминалца. Отац министра полиције повезан са афером око продаје оружја терористима. Или да он да оставку и да отац оде у затвор, или недвосмислен доказ да нема никакве везе са тим и да одговара пред законом онај ко је те вести објавио! Око доктората министра финансија се прави цео симпозијум. Данима заседа Универзитет, факултети, разматра се са свих страна.

Покажите ми једног са чистом биографијом међу њима!

                    ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!