Прочитај ми чланак

Ванредно стање: Ђелић, опрости им Господе, не знају шта чине

0

bozidar-delic

(Танјуг)

Шеф одборничке групе ДС Божидар Ђелић оценио је данас да се сменом градоначелника Драгана Ђиласа, која се спрема у градском парламету, Београд уводи у ванредно стање.

– Овим чином којим се спремате да смените најуспешнију екипу уводите Београд у ванредно стање – рекао је Делић и додао да данас руше Ђиласа као што су пре 17 година рушили Зорана Ђинђића, али да ће он победити врло брзо на изборима.

Он је рекао и да данашњим чином одборници који су за смену показују да не схватају шта је дух Београда, али да Београђани знају да препознају превару.

– Овим што данас радите показујете да волите себе и да хоћете власт, а да најмање мислите о Београдјанима – рекао је Ђелић наводећи да се сменом власти град уводи у неизвесност и упитао шта ће бити и ко ће бити одговоран ако буде проблема са грејањем….

„Нови Сад који личи на Чикаго из 30. година“

– Али видимо се за коју недељу и месец, од данас почиње борба за Београд – поручио је Ђелић.

Он је подсетио да је током мандата Ђиласа први пут асфалтирано 950 улица, да је изграђено девет школа и 26 обданишта.

– Шта је ваша препорука? Нови Сад који личи на Чикаго из 30. година прошлог века?“.

Позвавши се на речи Исуса Христа „опрости им господе, не знају шта чине“, Ђелић је казао да ово, нажалост, није Бибија већ политичка реалност и још једном нагласио да је смена Ђиласа најгрубље кршење изборне воље грађана.