Прочитај ми чланак

Ванредно код Скупштине: Полиција почела да легитимише грађане који подржавају Нога

0

Полиција је испред Парламента почела да легитимише народ, који долази да пружи подршку народном посланику Срђану Ногу.

– Рекли су да је стигло такво наређење од првог човека станице у Мајке Јевросиме. Ово је вид притиска, јер не желимо да препустимо Вучићу да му прође пљачка са нелегалним изборима, рекао је за Србин.инфо Срђан Ного коментаришући цео догађај.

Говорећи о тек завршеним незаконитим и противуставним републичким изборима Ного је навео да је права излазност није 49 одсто, већ дупло мања те да последња седница РИК-а није ништа друго до државни удар и шлаг на торти незаконитог изборног процеса. Зато се упитао зашто чекају сви они који себе сматрају опозицијом, те где су сада са својим присталицама испред Скупштине Србије.

А затим је додао:

– Широм Србије има много избора, погледајте само студенте од пре неко вече. Али, да бисмо сви решили своје проблеме, морамо да се ујединимо, да нас не држе раздвојене, и да сви дођемо овде испред Скупштине. Народ није бојкотовао изборе да би лидери странака сада седели у кафићу, пили капућино и објавили два „твита“ – подвукао је Ного.

О Вучићу и Тачију

Говорећи о разговорима између државног врха Србије и водства албанских сепаратиста у Приштини, у вези решавања косовско-метохијског проблема, Ного је нагласио да су Вучић и Тачи су са својим шибицарским форама створили непријатеље и у дубокој држави и код Трампове администрације.

– Сви чекају да Вучић са двотрећинском већином у Парламенту промени Устав због Косова, што значи аутоматски расписивање нових избора. И то сада сви чекају и ћуте на издају Космета.

А шта је још изјавио народни посланик, погледајте и послушајте у видео прилогу изнад, па сами донесите свој суд.