Прочитај ми чланак

Увезени напредњаци у Нишу: Река аутобуса за Вучића (ВИДЕО)

0

У 17 часова у Спортском центру "Чаир" почеће митинг СНС на којем ће говорити и кандидат за председника Србије Александар Вучић, а оно што свима боде очи је потпуна блокада дела града, због огромног броја аутобуса који пристижу са свих страна.

И овога пута запослени у јавним предузећима, посебно са југа Србије, натерани су да дођу и присуствују митингу, како би напредњачки лидер и његова камарила могли да се похвале масовном подршком. Скупљени са свих страна, присилно уценом довучени у Ниш, грађани Србије се окупљају и чекају да почне конвенција.


Аутобуси су паркирани на све стране, а блокиран је део Ниша од хале „Чаир“ све до позоришта. Испред СЦ „Чаир“ паркирана је и цистерна са водом, а има и пакета са флашираном водом, које узимају окупљени.

Власт Ниша на челу са градоначелницом Драганом Сотировски се својски труди последњих месеци да докаже како југ Србије и Ниш безусловно верују политици СНС, а поступци које чине, само иритирају грађане.

Тако је недавно највећи билборд Вучићу постављен на хотелу „Амбасадор“ мало промењен, специјално за ову прилику, скинута је парола „Добродошао, председниче“, а уместо ње, изнад Вучићеве слике освануо је предизборни слоган.

Вучић је своју кампању и започео у овом крају, када је „гостовао“ на стадиону у Мерошини, где се тада окупило око 15.000 људи из читаве Србије, а сама Мерошина има око 9.000 становника.