Прочитај ми чланак

УСПАНИЧИО СЕ? Наставља се МЕДИЈСКИ ТЕРОР, Вучић најавио и данас ванредно обраћање

0

Александра Вучића очигледно је ухватила паника јер види да му ствари измичу контроли, па медијски терор који спроводи девет година прети да екскалира. За данас је поново најавио ванредно обраћање грађанима Србије иако се редовно обраћа сваки, али сваки дан. Једино је још преостало да се његови лажни успеси, али и његове увреде, претње и понижавање грађана Србије емитују 24 часа на свим телевизијама са националном фреквенцијом.

Да се подсетимо његових редовних, ванредних и ексклузивних обраћања за само последњих неколико дана:

– У суботу, док су његови батинаши багерима и чекићима насртали на мирне грађане Србије, све телевизије су цео дан преносиле Скупштину СНС пред 4.000 чланова странке без икаквих епидемиолошких мера, а потом и корона журку у Вучићеву част пред 15.000 људи који су дисали једни другима за врат.

– У недељу је ексклузивно по „стоти“ пут гостовао на вероватно најбизарнијој емисији ТВ Пинк „Хит-твит“ да би покушао да преклопи гостовање Маринике Тепић у „Утиску недеље“.

– У понедељак су све телевизије цео дан преносиле његов обилазак обилазнице код Горњег Милановца.

– У уторак није знао шта ће, па је отишао у Макиш да обиђе ливаду и да грађане Србије у лице обмањује да је дошао да обиђе радове на метроу, иако изградња технички не може да започне још 6 месеци и то све под условом да грађани дозволе реализацију овог скандалозног пројекта.

– Све то му није било довољно, па је у среду, за данас најавио „ванредно обраћање грађанима Србије из зграде Председништва“ које ће поново уживо емитовати све телевизије, а онда ће бесомучно понављати његову тираду у свим дневницима и информативним емисијама.

Овакав медијски терор не памте ни свет ни историја – то нису смишљали или спроводили ни Гебелс, ни Стаљин, ни Кастро, ни северно-корејски диктатори.

Нико сем Вучића. Неће још дуго.