Прочитај ми чланак

УРА: ДПС да објасни како је „Веља Невоља“ ангажован за изборе у Никшићу

0

Демократска партија социјалиста, илити сабирни центар организованог криминала, на челу са Милом Ђукановићем црногорској јавности, а прије свега Никшићанима дугују објашњење зашто је озлоглашени српски криминалац, који је недавно ухапшен у тој земљи, Вељко Беливук, познатији као Веља Невоља у изјави тамошњој полицији казао да је у Црну Гору боравио код Радоја Звицера како би се договорили на који начин да помогну ДПС-у пред изборе у Никшићу, казали су из Грађанског покрета УРА.

Из УРЕ се позивају на српске медије који наводе да је Беливук полицији казао да је са Марком Миљковићем имао задатак да не само новцем помогне кампању ДПС-а, већ и ангажовањем у „убјеђивању“ људи који би ишли на гласање.

„Нека нам из партије организованог криминала објасне како се то и на који начин криминалне групе из Србије, ангажоване у њихово име, мијешају у локалне изборе у Никшићу. Позивамо и надлежне црногорске органе да испитају ове наводе те умијешана лица у Црној Гори приведу закону“, наводе из УРЕ.

Истичу и да на овоме случају пада лажна маска партије у нестајању, која је цијели свој рад подредила криминалним диловима.

„Вјерујемо да ће им грађани Никшића у марту рећи што мисле о таквој назови политици“, закључују из УРЕ.