Прочитај ми чланак

Упамтите их за реваншизам: Режимски медији подлим лажима против мајке отете деце

0

Где су деца Ане Михаљице? Како је могуће да и поред одлуке суда, држава противправно спречава мајку да види своју децу?

После данашњих монструозних лажи и медијске хајке коју су против ове жене повели режимски медији, поставља се питање шта се десило са децом и да ли су уопште жива?

Уместо да известе о данашњем протесту испред мафијашког Центра за социјални рад у Новом Саду, уместо да укажу на вапај очајне мајке, блатоиди попут Блица, Телеграфа, Информера, Курира и осталих тровачница, су покренуле монструозну, баналну, али бахату хајку на Ану, изневши стравичне лажи.

Са фантомског Твитер налога објављен је видео снимак на којем се види уништен стан Ане Михаљице, који је изгорео и који су ватрогасне службе додатно руинирале током гашења пожара.

То је за режимске „медије“ био основ да напишу текстове да је ово био стан у којем су живела деца и да их је Центар с правом отео! И поред тога што се види да су горели зидови, да су ствари потопљене и разбацане од стране ватрогасаца, режимске тровачнице су без блама то представиле као стан у којем су деца боравила!

А како је заста изгледао стан и услови у њему могли су да се увере сви који имају друштвене мреже, а не подлежу медијској пропаганди.

Најдаље је отишао геноцидни Информер, који је очајну мајку и све људе који протестују назвао „Ђиласовци“. Вечна срамота остаје и Игору Јурићу, који је учествовао у лажном спину на друштвеним мрежама.

Упамтите за реваншизам. Свануће правда у Србији, кад-тад.