Прочитај ми чланак

У ЦЕНТАР – БОРКО СТЕФАНОВИЋ: Вучић има плату мању од хиљаду евра, а живи као цар!

0

Гост медијске куће „Центар”, у емисији „Интервју”, био је председник „Левице Србије” и градски одборник „Савеза за Србију”, у Скупштини Београда, Борко Стефановић. Тема емисије је била како опозиција, организована у оквиру „Савеза за Србију”, може да се супростави режиму СНС-СПС, који жели да влада Србијом без опозиције.

„Не знам зашто би се ико у Србији требало да бави тиме да ли ми треба да будемо део ЕУ или не. Ми јесмо европско друштво, Србија јесте европска држава, а Срби европски народ. Савез за Србију никад неће ЕУ поистовећивати са бриселским бирократама и екстремно плаћеним људима који на нашој грбачи, већ 25 година и више, праве каријеру; нити верујемо у ЕУ која је високобирократизована, корумпирана, која је клуб богатих који нарушавају идеју уједињене Европе као тврђаве солидарности и једнакости”, у емисији је устврдио Стефановић, додавши:

„Мислимо да у овом тренутку улазак Србије у ЕУ није тема. Грађани ће о томе да одлуче када буде време. У овом тренутку нико више не размишља о неким поглављима нити разуме шта то значи – отварање и затварање. Кућа нам гори и када гори морамо је гасити. Ми морамо да уредимо државу да она што више личи на европске уређене државе. А они нас и овако неће да приме – то нам кажу, када с њима причате, сами представници ЕУ. Вучић само са тим питањем шибицари као што ради и када је у питању КиМ – ставиће границу где никад није била, па ће онда да дели Косово док га нервира Црква која га због тога критикује, а истовремено са својим сарадницима непрекидно лаже народ рачунајући да је наш народ тотално анестезиран, те да има памћење кишне глисте”

У емисији је Борко Стефановић још говорио и о томе да ли левичар може бити патриота у Србији (00:01:00), о радничким правима у нашој земљи (00:04:50), о државној имовини и предузећима у Србији (00:10:45), о Косову и Метохији и о томе ко је убио Оливера Ивановића (00:18:22), о могућем бојкоту избора од стране опозиције и медијским слободама у нашој држави (00:28:30), о фашизму и опозицији у Србији (00:40:00), као и о томе да ли странци једини постављају власт у Србији (00:53:00), односно о ставу Савеза за Србију према Русији, ЕУ и НАТО- у (01:07:00).

Интервју, за медијску кућу „Центар”, (Зграда „Борбе”, Трг Николе Пашића 7, Београд) водио је главни уредник „Србин.инфо”, Дејан Петар Златановић.

Ако вам се свиђају наше емисије, лајкујте и нашу Фејсбук страницу – Фејсбук – ЦЕНТАР
и претплатите се на наш Јутјуб канал: Јутјуб – ЦЕНТАР

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!