Прочитај ми чланак

Топалко: Отказују ми наступе, а чланови СНС ми шаљу поруке подршке

0

Певач Милан Топаловић Топалко гостујући у емисији „24 минута са Зораном Кесићем“ рекао је да осећа још више притисака, као и да му отказују наступе од како је објавио стори на Инстаграму у ком је критиковао свакодневно појављивање председника Србије на телевизији.

„Осећам јој више притисака што се тиче посла. Мало сам кренуо да се удаљавам од људи који су ми јако блиски пријатељи, јер сада када сам окарактерисан као државни непријатељ број један не желим да им правим проблеме“, казао је певач Топалко.

Како је навео, отказују му и наступе.

„Требало је за 8. март да певам у једном објекту где сам иначе певао много пута, али ми је то отказано зато што или људи не желе да доведу себе у неприлике као власници или су била јавна предузећа која су ту славила празник 8. март па им је неко рекао да ја не могу као тако окарактерисан да им певам“, рекао је.

Према његовим речима, када је објавио шта мисли, био је спреман на све јер је био уцењен годинама.

„Бесмислено је реаговање државе на један стори, али у овом случају није бесмислено зато што они одлично знају колико мене људи воле, посебно људи који највише гласају за ту странку. Чланови СНС-а су ми слали поруке подршке и честитали на оном што сам рекао. Они знају да је то тако, да је то истина“, навео је.

Како сматра, гласачи СНС-а су некада били његови гласачи.

„Ови људи што су за мене гласали на тим такмичењима где сам ја побеђивао, то су ти људи који сада гласају за ту странку, али су они сада заведени па гласају за ту странку, а ја сам био један искрен човек са којим су се поистоветили па су гласали“, казао је.

За реаговања државног врха, Топалко види јасне разлоге, преноси Н1.

„Реаговали су јер знају да ако се ја будем бавио тиме да ћу успети да тим људима објасним да су заведени и да ће тиме изгубити неке гласове“, навео је.

Није му први пут, како каже, да се суочава са оваквим ситуација.

„Сам ћу да се борим на свој начин. Више пута у животу сам доживео сличну ситуацију јер не трпим да ме неко уцењује. Када ме неко сатера уз зид, верујте ми, ја идем и браним се до краја“, сматра певач.

Због чега је прекинута баш емисија Шареница на РТС-у, Топалко види у гледаности исте.

„Зато што је та емисија најгледанија, он то зна и зато је намерно ставо у сред те емисије и шта сад ја треба да чекам сат времена да бих чуо шта сам отпевао. Па не пада ми на памет“, закључује певач.