Прочитај ми чланак

Тензије у Новом Саду: СНС активисти се закључали у Новосадском сајму

0

Три патроле полиције стигле су код зграде Новосадског сајма, јавља екипа Нова.рс из Новог Сада.

Oпозициони активисти покушавају да уђу у зграду Сајама након што је раније данас откривен да је Новосадски сајам, слично као и Спортски центар Бањица у Београду, претворен у СНС кол центар.

Екипа нашег портала налази се испред зграде Новосадског сајма у коју не може да се уђе јер су врата закључана и са свих страна облепљена картонима како нико не би могао да види шта се дешава. На врата су постављене столице и сто и како би активисти СНС који се налазе унутра спречили да било ко уђе унутра.

Опозициони активисти покушавају да уђу у зграду Сајма и захтевају да виде шта се дешава унутра.

Иначе, у истој згради, само у другом делу се налази седиште Градске изборне комисије где ће се доности изборни материјал по окончању гласања. Због тога представници опозиције и активисти траже да полиција утврди шта се данас дешава и да ли има елемената кривичне одговорности.

Са друге стране, полиција не излази из аутомобила, нити жели у овом тренутку да изађе на терен. Са њима је разговарало неколико активиста.

Како смо успели да сазнамо у хали Сајма је неколико стотина људи, а новинарима није дозвољен приступ.

Испред задњег улаза (теретни улаз) Новосадског сајма налази се већа екипа новинара, али и представници коалиције Удружени за Нови Сад.