Прочитај ми чланак

ТАТЈАНА ВОЈТЕХОВСКИ: Србија ће нестати пред мигранатима,ако Вучић остане на власти

0

„Уколико га не сменимо у наредне две године, Србија ће нестати“.

Озлоглашени видео снимак у коме лидер СНС Александар Вучић говори грађанима Србије да ће нашу земљу насељавати мигранти и да ће управо заменити младе који одлазе из Себије, и даље изазива контраверзе.

Позната новинарка Татјана Војтеховски, огласила се на свом Твитер налогу и оштро критиковала план демографске замене нашег становништва са економским мигрантима.

„У колико се овај човек не смени са власти у наредне две године, ми ћемо нестати. И то не кажем ја. То каже он у плану који је изложио“ рекла је Војтеховски окачивши снимак Вучића.

Мени је ово у рангу издаје земље – констатовала је новинарка.

Председник Србије и вођа Српске напредне странке Александар Вучић у обраћању нацији изнео је план о спровођењу политике масовне миграције у нашу земљу. Вучић је рекао да ће Србија до 2030 имати више људи који имигрирају у Србију него што одлазе из ње. План председника СНС је да се масовни одлазак младих реши масовном миграцијом у нашу земљу махом из земаља Африке и Азија.

Лидер СНС је нашао оправдање за своју политику у смањивању становништва, рекавши да ће Србија 2060 године имати између 3.9 и 5.5 милиона становника, а већину би могли да чине пензионери.

Премијер је затим узео најмању цифру по пројекцијама од 3.9 милиона и рекао ће на тих 3.9 милиона наша земља имати 1.7 милиона пензионера што ће уништити наше производне потенцијале.

„Што се тиче мигранторних кретања 2028 до 2030 ћемо имати нулти миграциони салдо, имаћемо једнак број емигранта и имиграната у Србију. После 2030 имаћемо већи број имиграната него емиграната из Србије“ рекао је Вучић.

Упркос великој стопи незапослености, Вучић тврди да ће Србија за две или три године морати да увози радну снагу.

ПОДЕЛИТЕ СА ПРИЈАТЕЉИМА: Ток мисли нашег председника „Млади одлазе, брига ме заменићу их мигрантима“… Ми имамо предлог, хајде да задржимо младе, да их запослимо и дигнемо наталитет, а границе нека остану затворене, ако могу Мађари, Финци, Јапанци, Пољаци, Словаци… нисмо ми ваљда толико неспособни као држава да неумемо да стимулишемо просту репродукцију.

Гепостет вон Покрет за слободу и независност ам Соннтаг, 18. Мäрз 2018

Председник није помињао могућност демократског референдума, у коме би грађани могли да гласају да ли подржавају његову политику којом би у будућности Србију населиле десетине хиљада миграната који би требали да надоместе масовну миграцију младих из наше земље која је 2017. година износила преко 30.000 људи.