Прочитај ми чланак

Шта Дачић каже за Ђиласа кад се не укључе рекламе на РТС

0

Председник Скупштине Србије Ивица Дачић, био је гост на Радио телевизији Србије у емисији "Четвртком у девет" током претходне седмице, а сада се на друштвеним мрежама појавио снимак разговора са водитељком Надом Гогић, који се одвијао за време реклама. Ништа ту не би било чудно, да поменута водитељка није није питала председника Скупштине "шта би могао да пирча" или "кога би могао да помене".

Наиме, након што је Дачић кренуо да говори о расправама, у једном тренутку га је водитељка Нада Гогић питала:

“Хоћеш…? Имам сад о овоме, па да наставиш о Зорани и Бајатовићу”, изговара она, док Дачић одговара:

“Нећу бре, какав Бајатовић”.

“Ајмо онда Вашингтонски споразум и избори на Косову. Ђиласа ако хоћеш помени”, сугерисала је водитељка РТС уз осмех Дачићу, а он је додао:

“Ја мислим да Ђиласа нисам ни споменуо уопште вечерас”, рекао је председник скупштине, а водитељка је казала:

“Ниси, али Тадића јеси”, и опет праснула у смех, а затим се Дачић надовезао речима:

“Ко је, бре, Ђилас? Да ти кажем једну ствар. То су, бре, аматери”, а затим је звук “нестао”.

Погледајте видео снимак:


Корисници друштвених мрежа прокоментарисали су да овај разговор “вреди сваког динара за претплату”, док су поједини били става да је понета разговора била “да се не помиње Александар Вучић, али да би Ђилас и Бајтовић били “одлична тема”.

“Ни Ђиласа, ни 619 милиона, ни Гојка, ни Шолака, шта си кој ку*ац и долазио на ртс?”, “Каква сте ви срамотна телевизија. Отимајте претплату, јер вам добровољно не бих дала ни 1 динар…”, “Волим новинарке које лако пређу на рекламе”, само су неки од коментара грађана на поменути видео снимак.