• Почетна
  • ВИДЕО
  • СРС: Прљава режимска кампања против Српске радикалне странке је достигла врхунац! (ВИДЕО)
Прочитај ми чланак

СРС: Прљава режимска кампања против Српске радикалне странке је достигла врхунац! (ВИДЕО)

0

SRS SETNJAd

Поводом све јаче антикампање режимских медија према радикалима, СРС је издала саопштење које преносимо у целости:

Фото: СРС

Фото: СРС

„Режимски страх од све веће популарности Војислава Шешеља и Српске радикалне странке постао је потпуно очигледан након што су искоришћена сва средства да се заташка успех великог митинга одржаног 24. марта у Београду под паролом „Народни бунт против Вучићевог режима.

Фото: СРС

Фото: СРС

Јучерашњи митинг Српске радикалне странке на Тргу Републике окупио је око 30.000 незадовољних грађана Србије, док се у шетњи окупило приближно 50.000 људи.

Упркос очигледном успеху „Народног бунта против Вучићевог режима“ режимски медији су или бојкотовали вест или пренели лажну информацију да се на Тргу Републике окупило свега неколико хиљада присталица Војислава Шешеља.

Српски радикали настављају своју борбу упркос опструкцијама од стране Александра Вучића и медија које контролише. Војислав Шешељ ће данас говорити на митингу у Пироту а потом сутрадан у Зајечару и прекосутра у Сомбору.

Фото: СРС

Фото: СРС

До краја изборне кампање Српска радикална странке ће одржати тридесет великих протеста у свим већим градовима у Србији. Србију у сигурне руке!”

Извор: СРС, Србин.инфо