Прочитај ми чланак

СРС: Дачићу, Тадићу, Американци знају да је ОВК трговао органима (ВИДЕО)

0

Влада Републике Србије показала је у првих 100 дана власти да је једина разлика у односу на претходну то што уместо демократа седе напредњаци, јер Србију и даље воде погубним путем у ЕУ. Али, време медијских манипулација је на издисају и ова прозападна издајничка власт ће се срушити за неколико месеци – изјавио је на конференцији за новинаре Зоран Красић, потпредседник СРС и позвао грађане да се одрекну наметнутих евроинтеграција и окрену се потенцијалима своје земље.

Влада је изневерила сва предизборна обећања о променама у Србији: Обећали су да ће укинути све споразуме који су постигнути са Приштином, али су их прихватили; грле се са Ештоновом и Клинтоновом које кажу да је Косово независно; Г17 који је уништио финансијски систем седи са њима у власти, навео је Красић.

Када је реч о наводној борби против криминала, Красић је казао да „ваљда вреде лична сазнања, веровања, уверења и тврдње Александра Вучића и готово да му није потребна никаква истрага. Када је Вучић био председник Анкетног одбора за продају струје, рекао је да власт чува криминалце. Сад је он власт.

Може да заврши посао“. Поводом данашњег изрицања пресуде Горану Кнежевићу, Красић је подсетио Вучића и Николића да су 2008.године и 2009.године „причали о неком трезору и неким парама које је Кнежевић обезбеђивао за финансирање ДС“.