Прочитај ми чланак

СРПСКЕ ЖЕНЕ: Извините браћо Руси, срамота нас је због Вучићеве издаје! (ВИДЕО)

0

Српски народ је данима посрамљен након што је режим Александра Вучића гласао за избацивање Русије из Савета за људска права Уједињених нација. Иако је 58 држава било уздржано, а 24 против, Србија је забила "нож у леђа" православној браћи који у УН чувају српску колевку Косово и Метохију.

„Данас ме први пут било срамота што сам Српкиња! Испуниле су се прогнозе на које су указивале поједине родољубиве странке и удружења. Александар Вучић је чекао да прођу избори, јер је знао да га ни његови бирачи неће гласати уколико уведе ову, за нас православне Србе, апсолутно непопуларни меру“, кажу Српкиње које су дошле пред Владу Србије да протестују због издаје Русије.

„Дужни смо да се извинимо нашој православној браћи и сестрама у Русији и то захтевамо од државног руководства“, нагласиле су Српкиње.

Поводом ове одлуке режима да гласа против Русије у УН је најављен велики народни протест у петак 15. априла, а о томе ћете бити детаљно информисани наредних дана путем нашег портала и јутјуб канала Србин.инфо.