Прочитај ми чланак

СОЦИЈAЛИСТИ НAСТAВЉAЈУ РAТ: Тончев – Дијана, шлихтаро, иди хеклај!

0

Страсти у Социјалистичкој партији Србије никако да се смире, а опасно су заратили Дијана Вукомановић и Новица Тончев, који, судећи према речима које су једно другом рекли, не могу очима да се гледају.

Фото: Н1

Дијана Вукомановић и Новица Тончев (Фото: Н1)

Након Дијаниних оптужби на његов рачун да се лажно представља као доктор наука и да није поправио плафон на крову централе странке, Новица Тончев за “Aло!” одговара потпредседници Социјалистичке партије Србије.

Дачићева старлета се разголитила!

Јелена Самарџић, старлета СПС, поново је објавила слику на којој је разголићена на друштвеној мрежи Твитер и овога пута показала својим пратиоцима дубок деколте и ноге. Самарџићева је постала позната по томе што је за време изборне кампање тетовирала презиме лидера странке Ивице Дачића на руци и на ноктима. Међутим, у јавност је доспела и по томе што је објавила слику голог министра спољних послова.

– Другарица Дијана је с разлогом нервозна. И поред толиког шлихтања, на визиткарти јој ипак неће писати да је министарка просвете. Више среће други пут, али под условом да појача шлихтање – каже Новица Тончев.

Према његовим речима, он је згранут оптужбама и нападима на њега, и то од људи за које нико не би гласао.

– Када другарица Вукомановићева победи на изборима за Скупштину станара или месну заједницу, онда може да ме прозива. Пошто 24 године прима плату из буџета, морала би више да поштује нас приватнике. Ја спадам у највеће платише пореза јужно од Ниша да би неки експерти за хеклање и шлихтање имали сигурну плату и дневницу за Стразбург – рекао је Тончев и подсетио да је он од свих функционера СПС-а на изборима у свом месту остварио најбољи резултат.

Подсетимо, Дијана Вукомановић и Новица Тончев ратују још од завршетка избора, када је потпредседницу странке, која се помињала као ново решење за министра просвете, најстрашније извређао функционер социјалиста.