Прочитај ми чланак

СНС-овац делио деци пакетиће, па извукао флашу с ликом…

0

Да ни додела пакетића не може без СНС, потрудио се да нам покаже функционер Српске напредне странке Милосав Миличко Миличковић. Са Деда Мразом и флашом у руци са његовим ликом, функционер странке делио је пакетиће малишанима којима је пожелео све најлепше у овој години.

Уочи новогодишњих и божићних празника, општински одбор СНС Раковица, како је наведено на инстаграм профилу овог одбора, „традиционално је обрадовао малишане новогодишњом журком“.

Пакетиће је са Деда Мразом делио и члан Председништва СНС Милосав Миличковић. Доста бизарно је што је са Деда Мразом, пред децом, Миличковић направио фотографију како држи флашу, очигледно намењену за неко алкохолно пиће, на којој се налази његов лик.

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели СНС Раковица (@sns_rakovica)

Како је даље наведено, Миличковић је малишанима пожелео добро здравље, те да у следећој години „наставе да буду добри и вредни ђаци и да уживају у распусту“.

ФОТО: Принтскрин/Инстаграм

 

– Ове године општински одбор СНС Раковица обезбедио је пакетиће за више стотина раковичких малишана. Новодишњи пакетићи даљени су у ранијих година, где је увек посебна пажња посвећена деци из социјално угрожених породица. Та традиција и пракса наставиће се и наредних година – наведено је у објави на овом инстаграм профилу.

Поред тога што је недолично да пред децом позирате са флашом, која симболизује алкохол, Миличковић је прекршио и закон јер је индиректно искористио децу са своју промоцију, односно у сврху кампање.

Ко је Милосав Миличковић?

Миличковић је најпре био члан Српске радикалне странке, да би након тога прешао у редове напредњака. Годинама је високи функционер, будући да је био члан Главног одбора и Председништва, а након тога и потпредседник београдског одбора.

Био је и државни секретар у Министарству унутрашњих послова (МУП), а након сукоба Небојше Стефановића са Александром Вучићем смењен је са ове функције.