Прочитај ми чланак

СНС Лучани: Сменити Стефановића са свих функција

0

Лучански општински одбор СНС донео је једногласну одлуку да актуелни министар одбране Небојша Стефановић треба да оде са свих позиција сазнаје портал Нова.рс.

Према речима нашег саговорника из Српске напредне странке, очекивали су да се министар војни након откривања афере Беливук сам повуче са свих функција.


„Будући да то није учинио, као што су учинили Кокеза и Хркаловић, сви из општинског одбора СНС смо били сагласни да се склони са свих позиција“, рекао је наш извор.

Иначе, опште је позната чињеница да је Дијана Хркаловић, децембра 2018. године, током избора у Лучанима, по Стефановићевом налогу, који је тада био министар полиције дошла да „смири страсти у тој општини“.

Он је, након тога одржао ванредну конференцију за новинаре наводећи да је Дијана Хркаловић све време била у испостави Полицијске станице Лучани у насељу Гуча, што је, како је тада рекао, по представницима опозиције „ужасан грех кад је државни секретар у полицијској станици“.

„Видели сте те вербалне нападе којима је била изложена“, рекао је Стефановић, додајући да не жели да их изговори.

Он је тада навео да је до њене посете дошло овог дошло јер су председник Двери Бошко Обрадовић и још тридесетак лица „упали“, у изборној ноћи око 19. сати, у полицијску станицу и напали полицајце.

„Полиција се није мешала у изборни процес, већ је све радила све по налогу тужилаштва, а две особе су саслушане“, рекао је тада Стефановић.