Прочитај ми чланак

СНС: Чедо Јовановићу, одакле ти паре за „Фиделинку”?!

0

Београд – Српска напредна странка (СНС) позвала је данас лидера ЛДП-а Чедомира Јовановића, поводом његовог иступа на седници Главног одбора те странке, да се изјасни због чега су утихнуле његове прозивке тајкуна, одакле му новац за куповину „Фиделинке“ и да прецизира свој став у вези са територијалним интегритетом Србије.

Како је наведено у саопштењу СНС, почело је да се обистињује оно што је председник СНС Александар Вучић најавио на почетку борбе против корупције да ће „појединци из пословно-политичких кругова, попут Јовановића, све чешће показивати нервозу и бесмисленим изјавама покушавати да дискредитују рад владе“.

Уместо што шаље бесмислене поруке домаћој јавности, Јовановићу би боље било да одговори због чега су наједном утихнуле све његове прозивке тајкуна, на који начин је напрасно након дружења са криминалцима из Шилерове постао врло богат човек и одакле му новац да купи предузеће „Фиделинка“, каже се у саопштењу СНС.

Српски напредњаци су позвали председника ЛДП да, када је реч о Косову и Метохији, коначно прецизира свој став у вези с територијалним интегритетом Србије.

„Српска напредна странка је задовољна због тога што Чедомир Јовановић и њему слични показују све већу нервозу због поступака Владе Србије, пре свега, у вези са борбом против корупције и криминала, јер докле год је та нервоза код њих присутна, то ће бити знак да Србија иде у добром правцу“, наводи се у саопштењу.

Из СНС је поручено и да ће та странка подржати све мере које власт планира да уради како би што пре дошло до промена које ће од Србије начинити нормалну, модерну и цивилизовану државу „у чему такви као што је Чедомир Јовановић већ годинама покушавају да је спрече зарад личних и ускостраначких интереса“.

 

(Танјуг)