Прочитај ми чланак

СНС БОТОВИ НАПАЛИ БОШКА ОБРАДОВИЋА поводом изјаве о нормализацији односа

0

Бошко Обрадовић је на обележавању 20-тогодишњице НП Двери у Чачку, рекао да је Србији доста разбијених глава и да је време за нормализацију односта између опозиције и власти.

Као што то обично бива у Србији, многи “политиканти са интернета” су ту његову изјаву протумачили и одмах је прогласили као “издају народа”.

Такође су и СНС, интернет ботови једва дочекали да крену са организованом кампањом и нападима на Бошка Обрадовића, ширењем лажи и дезинформација путем интернета.

СНС интернет ратници су ову ситуацију видели као јединствену прилику да и онако пољуљано јединство у опозицији још више ослабе и пољуљају, па су брже боље Бошка Обрадовића прогласили за издајника народа и Вучићевим сарадником.

Бошко Обрадовић је био принуђен да се поводом ових лажних информација обрати народу Србије и да им каже да се није продао власти као што то причају СНС ботови и политичке незналице са интернета.

На коктелу поводом 20 година Двери у Чачку рекао сам да нам је доста разбијених глава и да, ваљда, сваки нормалан човек у овој земљи жели нормализацију живота, жели да превазиђемо ову кризу и да нам је за то потребан дијалог. Многи су потрчали да питају да ли сам то одустао од борбе и да ли сам се то продао овој власти. Порука онима који су се забринули да сам се договорио са Вучићем је да је поента приче у нечем потпуно другом. Ми нећемо одступити од наших захтева и једини начин нормализације је управо испуњење захтева протеста 1 од 5 милиона, а они су јасни: слободни медији, промене у РТС-у, промене у РЕМ-у, фер и поштени избори, нормалан парламент.“ – рекао је Обрадовић.

Он је истакао да се не можете борити против ненормалности па да и сами будете ненормални.

„Не заборавите, ми смо почели са паролом Стоп крвавим кошуљама. Наше идеје су ненасилне и нормалне и ми смо нормални људи који хоће дијалог о оним темама које су људи захтевали на протестима. И од тих захтева нема одступања. Ако власт не жели нормалан дијалог и да испуни нормалне захтеве протеста које је потврдила као исправне и домаћа и међународна стручна јавност – онда ће им судити улица. Ако нема нормалности са њихове стране сами су себе осудили на револуцију. Јер батина има два краја и кад тад ће им се олупати о главу.“ – закључио је он.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!