Прочитај ми чланак

Смешно: Веља Илић Палми – Смршај 20 кг да не би био медвед

0

Председник Нове Србије Велимир Илић изјавио је данас да Нова Србија подржава студенте који су блокирали Ректорат Универзитета у Београду и ректорку Универзитета.

„ Студенти који су блокирали Ректорат имају пуну подршку Нове Србије , као и ректорка која је један од најбољих професора БУ. Ти студенти се боре за све оне који су поштено завршили факултете и уложили труд и зној да дођу до звања. То је питање свих студената . А срамота је како Ана Брнабић брани криминал и лажне докторате. И не брани она само то због Синише Малог , него и због себе. Нико не зна шта је она и које курсеве завршила у Америци. Она је овде послата да уништи српску привреду. Брнабић брани и пола Владе и на хиљаде њихових кадрова широм Србије, председнике општина, градоначелнике, директоре који сви имају купљене дипломе“, рекао је Илић на конференцији за новинаре.

Илић је додао питање лажних диплома и плагираних доктората треба хитно решити.

„Ако се утврди да је Мали плагирао докторат, он је криминалац који мора да поднесе оставку. Овде су неки људи свесно постављени послати да униште све што у Србији вреди“, казао је Илић.

Он је истакао да „ лажна опозиција постоји“ и да су ствари којима се бавио он и Нова Србија „брже, боље преузете“.

„Причу о јавним извршитељима ја сам покренуо, а онда су је , по Вучићевом налогу преузели радикали и поднели захтев парламенту за промену закона. То је све урађено свесно да се обесмисли то што ми као права опозиција покрећемо. Палма прича о селу и да хоће од сељака да направи господина тако што ће да им направи тушеве на њивама. Па ти Палма ниси нормалан. Села у Србији немају пијаћу воду. Не прави се од сељака господин тако што му правиш туш и кулатило на сред њиве, него што га не понижаваш и што му омогућиш да за оно што произведе може да заради поштено. Срам те било! Још само, како ти кажеш, да сељацима на њиву доведе Бетовена и Моцарта да им свирају. Омогућите сељаку да преживи, а не пљачкате село акцизама на гориво, ниским ценама откупа и хоћете да правите купатила“, рекао је Илић.

Он је додао да је срамотно да „Палма прича да је против геј параде ,а да седи у Влади у којој је председница геј ,а и пола Владе“.

„Шта ти Палма причаш? Био си уз сваку власт. Срамотно је шта радиш. Ти си као против геј параде , подржаваш Брнабићкину владу и од ње узимаш паре. Сељак нема сапун да купи, а ти хоћеш да му правиш купатила на њивама“, истакао је Илић.

Он је додао да „ово није време да се бојкотују избори , већ да сви морају да се скупе и свим снагама победе ову власт“.

„Вучићу због свега одговара бојкот избора . Он тако добија на времену и то је оно што њему треба. Сваки месец поклоњен њему, значи нови суноврат државе, ново исељавање људи, ново пљачкање сељака. Пензонери немојте да верујете телевизијама. Вучић вам да 5000 динара ,а узме вам пет пута више кроз извршитеље то што је скидао од пензије, што је противуставно“, рекао је Илић.

Он је опозвао грађане Србије да они на изборима победе Вучића и да се изаберу најбољи који ће водити Србију.

Илић је додао да је „срамота за Србију да учествује на изборима на Косову“:

„До када ће они више да се фолирају? Вучић распише потерницу за Харадинајом, а онда с њим прави владу. Прогласили су Српску листу једину као која ради у интересу Србије и представља српски народ на Косову. И то ко је прогласио- Марко Ђурић, који ништа није урадио за све ове године. Они седам година владају и ништа нису урадили. Који је смисао изласка на косовке изборе осим да њихових неколико министрића опет уђе у косовску владу“, рекао је Илић.

                      ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!