Прочитај ми чланак

СМЕХОТРЕСНО Вучић: Шешељ извео лукав маневар на седници о КиМ и узео нам 2 одсто

0

Војислав Шешељ и Српска радикална странка украли су два осто подршке Српској напредној странци после обраћања Александра Вучића у Скупштини Србије, открио је председник Србије.

Председник Србије Александар Вучић у јутарњем програму ТВ Прва гостујући код Јоване и Срђана говорио је о резултатима истраживања јавног мнења које је урадио Фактор плус, а по ком су напредњаци „пали за два осто“.

Он је тада открио да су се ти „гласови“, како је рекао прелили СРС и Војиславу Шешељу.

– Ја се на одговоран начин опходим према свему, па и према истраживању воље грађана. Радим истраживања јавног мнења и знам како све функционише. Пала ми је популарност 2 одсто и отишла директно Шешељу. Једноставно нисам могао да додирнем емоције народа, већ сам говорио рационално и одговорно о ситуацији на Косову. Знате, много мање смо спремни да примимо истину око Косова, чак и када знамо све то. Шешељ се понашао лукаво, представаљао себе као заштитника Александра Вучића. Он је својима рекао да говоре све време исто на седници Скупштине – против ЕУ, да нам отимају Косово – али да не говоре ништа лоше о мени. И то им је користило – објаснио је Вучић.

Подсетимо према најновијем истраживању агенције Фактор плус цензус би у овом тренутку, поред Српске напредне странке која и даље има већину (51,3 одсто), прошли и Савез за Србију са 10,6 одсто, па затим СПС са 9,7, СПАС и ДСС (6,7), СРС (5,8) и ПСГ са 5,1 одсто.

Владимир Пејић из агенције Фактор плус је казао да су напредњаци пали за два процента за шта би по његовом мишљењу разлог могао да буде отворени говор лидера странке, председника Александра Вучића у Скупштини о Косову.

„Искреност се за сада овако одразила на испитанике, што не значи да тих неколико процената не може да се врати“, оценио је Пејић.

Погледајте како је Вучић објаснио пад од два одсто у видеу:

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!