Прочитај ми чланак

Славко Дабетић из Српске листе: Физички ме је напао Вуксановић у име ДПС-а

0

16584_vest_српска-листа

Иза јучерашњег напада на мене стоји присталица политике ДПС-а Момчило Вуксановић, заједно са његовим главним помагачем који је уништио дио документације електора Српске листе, због чега се данас судимо пред Управним судом. Након бомбашког напада на уредника Вијести, ово је нови директни напад на опозицију од стране присталица режима, при чему сва срећа да присталице ДПС-а опет нису активирали оружје.

Наглашавам да, иако напад на мене има класичну политичку конотацију, господин Вуксановић који је у јавности препознат као извршилац политике ДПС-а, није задржан у просторијама Центра безбједности и поред тога што је, заједно са извјесним Вуковићем, грубо нарушио јавни ред и мир и покушао да изазове општу тучу у угоститељском објекту. За разлику од њега, ја сам морао да чекам од 18 до 24 сата да се инспектори Центра безбједности смилују како бих дао пријаву против човјека који се бахато понаша, који ми је нанио тјелесне повреде и који се већ дуже времена, уз помоћ ДПС-а, лажно представља да је предсједник Српског савјета.

Изражавам пуну захвалност свим представницима медија који су показали интересовање за проблеме с којима сам, као опозицинар и функционер странке српског народа, суочен. Такође се захваљујем представницима посматрачких мисија и амбасадама у Подгорици које су тражиле копије медицинске и документације из пријаве, које свједоче о бруталном нападу на мене и на слободу опозиционог дјеловања у Црној Гори.

 

( Србин.инфо)