Прочитај ми чланак

Скупштина – Бошко их све навео: Ово су страни агенти у Влади Србије! (ВИДЕО)

0

Колико је још спавача запада у редовима власти? Колико је још агената западних интереса у Српској напредној странци и владајућој коалицији? Небојша Стефановић, Зорана Михајловић, Драган Шормаз, Раде Баста, имали краја, тек код ваших коалиционих партнера попут Вука Драшковића, имали краја западним агентурама у Србији од 5. октобра 2000-тих до данас? - навео је у Скупштини Бошко Обрадовић.

– Ко је послао Јелену Милић, највећег НАТО лобисту у Србији за амбасадора Србије у Хрватској, ако не Српска напредна странка. Ко је пре неко вече правио тајну журку за Едија Раму и Алекса Сороша, сина Џорџа Сороша, највећег мрзитеља Срба, Словена и православља уопште, овде у Београду, ако то није био Александар Вучић?

Ко су још будуће Басте у Влади Републике Србије? Колико их још има у Влади? Када ће своје право лице показати остали западни спавачи у Влади Србији? Ко ће следећи бити за санкције Русији, за признање лажне државе Косово, за улазак у НАТО, за признање лажног геноцида у Сребреници или за ЛГБТ пропаганду у нашим вртићима и школама? Дубравка Ђедовић, Тања Мишћевић, Марко Благојевић, Жигманов, Весић Мали, Брнабић ко су све агенти западних интереса у Влади Републике Србије? Има ли у Влади Републике Србије неко ко није за запад и ко не ради за западни интерес, има ли неко ко ради за српске националне и државне интересе?

Коначно зашто избацујете Басту из Владе када већина вас мисли као он? Зато што је гласно рекао оно што већина вас мисли, али што не желите и не смете да кажете грађанима Србије зато што знате да је 80% грађана Србије против тога. Чак и Баста на једном месту то каже, зашто је тражио да се сви министри јавно изјасне о увођењу санкција Русији, за шта се он једини јавно заложио. Па каже – зато што и народ треба да чује да они јавно не износе мишљења и ставове које износе када их јавност не чује. Дакле, има још министара који су за увођење санкција Русији у овој Влади, али не смеју то јавно да кажу зато што знају да је преко 80% грађана Србије против тога. Колико још Басти седи у овој Влади Републике Србије?

Баста и њему слични Шормази за мене лично нису проблем, они су јавно изашли рекли шта мисле, они заговарају ту политику јавно и они ће на следећим изборима сви заједно уједињени, и Небојша Стефановић, и Зорана, и Шормаз, и Баста, и Чеда и Чанак сви који подржавају ту политику, освојити 1% гласова на изборима, јер нема више грађана Србије који заговарају тако погрешну политику која је супротна нашим националним и државним интересима.

Дакле, ми са њима знамо на чему смо, грађани Србије не знају на чему са вама и колико у Влади Републике Србије још Басти има. Хвала вам на пажњи – поручио је Обрадовић.

Више о овоме у видео прилогу.