Прочитај ми чланак

СКАНДАЛ НА РТЦГ: Адвокат Никола Мартиновић поистовитио Србе са нацистима

0

Адвокат Никола Мартиновић у емисији „Жива истина“ постоветио је Србе са нацистима. Он је чак и приметио да су нацисти успели оно што Срби данас још увек не могу.

Наиме, Мартиновић је закључио да је Хитлер „зајахао“ немачко друштво само на једној идеји – да је Немачка неправедно изгубила Први светски рат. Други светски рат су, како истиче, започели због те идеје, изгубили га и освестили се.

Нагласио је и да је Конрад Аденауер, први послератни председник Немачке, упркос бројним тешкоћама створио друштво које је схватило учињене грешке, и које је довољно свесно да такве грешке више не понови.

„Одређени кругови, које ја могу национално да идентификујем као Србе, и то оне којима је идеолошки блиска великосрпска идеја, не могу да се помире ни са догађајима у Србији, ни са догађајима на Косову, у Хрватској, Босни, Македонији – где имају проблем са црквом, нити са догађајима у Црној Гори. То је оно избегавање стварности… Кад се тај проблем превазиђе, онда ћемо ми на Балкану бити мирни“, „визионарски“ је закључио Мартиновић, уз коментар да управо у томе види кључну улогу НАТО-а, као гаранта да Срби неће угрозити све остале!!?

                       ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!