Прочитај ми чланак

Синови Вучићевог кума и бахаћење на квадрат (ВИДЕО)

0

Богатих и размажених клинаца има свуда, али оно што показују наследници Петра Панића Пане, кума Александра Вучића сумњиве прошлости, превазилази и напредњачку бахатост и људску глупост.

Спрдање са полицијом, вожња бесним колима супротном траком, „маказице“, умивање шампањцем или разбацивањем десетинама хиљада динара само су део „репертоара“ чиме се ови бахати мушкарци диче.

@richbalkan.lifestyle guzva je velika… @urospanic___ #richbalkanlifestyle #fyp #foryou #foryourpage #balkan #viral #luxurylife #luxury #nikadurizik #fy #sclass #urospanic ♬ original sound – Rich Balkan Lifestyle 👑

На друштвеним мрежама једног од Паниних синова, Уроша Панића, као и његових другова, може се видети како њих баш брига за правила саобраћаја или пристојног понашања. Осим што бахати типови представљају опасност по безбедност грађана чак и угрожавање животе других, они промовишу насилничку вожњу и то очигледно без последица.

Сетимо се, објављен је и видео на коме млади Панић зауставља друге возаче и показује полицијску палицу за знаком СТОП.

@urospanic___

 

♬ Klac – Buraz Djans

На једном снимку Вучићев кумић и његов пријатељ пролазе колима поред полиције и коментаришу „ко их ј*бе, што нису учили школу“.

@dragovic_milos

 

♬ original sound – Milos Dragovic

– Вежите појас, успорите, немојте да пијете, немојте да седате дрогирани за волан. У односу на прошлу годину, за 75 одсто је повећан број откривених возача који возе под дејством наркотика. Нема оправдања за алкохол, за дрогу, нема оправдања да не вежете појас, да не вежете појас свом детету. Нема оправдања за смрт у саобраћају – рекао је министар полиције Александар Вулин у обиласку патроле саобраћајне полиције.

Има ли Минпуки шта о Панићима да каже?

@urospanic___

 

♬ original sound – Urospanic98

Иначе, кум Александра Вучића и криминалац близак земунском клану Петар Панић, човек је коме је министар здравља Златибор Лончар, као млад доктор, издавао лекарске налазе који су му помогли да одлаже суђења, писао је КРИК.

Извештаји које је Лончар написао, по свему судећи, нису приказивали стварно Панићево здравствено стање. Након бројних одлагања, један од поступака против Панића је застарео.

Фотографије са његовог Фејсбук профила показују да је пријатељ са бројним СНС функционерима, као и да је био близак са многим бившим члановима СРС-а који су данас водећи људи у држави.

@dragovic_milos

 

♬ original sound – Milos Dragovic

Иначе, Панић, који је наводно Вучићев кум, широј српској јавности познат је од раније, што због сукоба за законом, што због познанства с људима из врха државе. Тако су се неретко на друштвеним мрежама појављивале његове фотографије са јавним личностима, у првој линији са политичарима.

Petar Panić Pana, FOTO: Facebook

Петар Панић Пана, ФОТО: Facebook

 
 
Панић, у јавности познатији као Пана, иза себе има подужу биографију. Против њега је својевремено било поднето 13 кривичних пријава и судило му се за различита кривична дела, укључујући пребијање, изнуде, недозвољено држање оружја.
 
У медијима је означен као особа која је раније била блиска вођи „земунског клана“ Душану Спасојевићу Шиптару. Панић је у више наврата на својим профилима на друштвеним мрежама објављивао фотографије са председником Вучићем, али и другим функционерима Српске напредне странке (СНС).