Прочитај ми чланак

Шешељ тражи парламентарне изборе!

0

Лидер радикала рекао у Скупштини да су им ближи напредњаци него Саша Јанковић или Вук Јеремић

Лидер СРС Војислав Шешељ изјавио је данас да би због заоштравања политичке ситуације у Србији требало да буду одржани ванредни парламентарни избори.

„Они нам свакако следе, ако не сада онда следеће године. А боље сада, јер се променила изборна воља грађана и она треба да буде презентована у скупштини“, казао је Шешељ новинарима у парламенту.

Маја прекинула седницу, жестока реакција опозиције!

Он је казао да је пауза у раду парламента грешка, јер тачке на дневном реду нису од неког посебног значаја, а како је додао „ако мора пауза онда нека се распусти скупштина“.

Шешељ је рекао да би најбоље било да се ванредни парламентарни избори одрже са другим кругом председничких избора како би била боља изборна контрола јер би у њој учествовале све партије.

На питање новинара о наводима да у опозицији постоји Тројански коњ Шешељ је рекао да радикале ти наводи не тангирају и да се никада нису бусали у прса да имају колективну опозициону свест.

Он је рекао да ће се ускоро видети ко је Тројански коњ у опозицији.

Одговарајући на то питање Шешељ је напоменуо и да су мање разлике између СНС и СРС, него између СРС и Саше Јанковића и СРС и Вука Јеремића.