• Почетна
  • ПОЛИТИКА
  • Шаровић за „Србин инфо“: Хаг не пушта Шешеља у интересу режима СНС
Прочитај ми чланак

Шаровић за „Србин инфо“: Хаг не пушта Шешеља у интересу режима СНС

0

Protestna setnja 1602 2013 Novi Sad (62)

Режиму у  Србији, као и његовом менторима на Западу је јасно да једина пресуда Војиславу Шешељу може да буде ослобађајућа. Због тога им је једино преостало да сталним одлагањем пресуде пролонгирају и повратак Шешеља у Србију и тако наставе са предајом Космета шиптарским окупаторима – истиче Немања Шаровић за „Србин инфо“ после нове одлуке из Хага да одложи пресуду лидеру радикала.

Заменик председника СРС за наш портал поручује и да власт у Србији не сме да дозволи повратак Војислава Шешеља и због предстојећих избора у Београду.

– Ускоро ће уследити смена власти у Београду, а свима је јасно да после избора у српској престоници на којима би Шешељ предводио радикале, СНС не би освојила власт – каже Шаровић.

Српска радикална странка захтева безусловно и моментално ослобађање Војислава Шешеља 17. септембар 2013. Српска радикална странка констатује да је последњим, трећим одлагањем изрицања пресуде потпуно и неповратно обесмишљен у историји незабележен маратонски процес који се пред Хашким трибуналом води против др Војислава Шешеља. 

 

Председнички колегијум Српске радикалне странке најоштрије осуђује одлуку Жан Клода Антонетија којом се председнику Српске радикалне странке притвор још једном продужава на неодређено време. 

Срамна одлука председавајућег судије Антонетија ипак не представља изненађење већ само још једну одлуку у непрегледном низу одлука којима се већ дуже од једне деценије континуирано, намерно и систематски крше сва основна људска и процесна права најпознатијег политичког затвореника на планети.

Српска радикална странка сматра да је у једанаестој години суђења потпуно неспорно да је др Војиславу Шешељу ускраћено право на суђење у разумном року те да је једини начин да се судки поступак оконча његово моментално и безусловно пуштање на слободу!

Српска радикална странка позива све којима је стало до правде и истине да дигну свој глас против иживљавања антисрпског трибунала над председником Српске радикалне странке који одавно раскринкао смисао постојања овог такозваног суда.