Прочитај ми чланак

Шаровић напао Несторовића за незаконито трошење пара на изборну кампању (ФОТО)

0

Бранимир Несторовић је рекао да је читава кампања покрета "Ми - Глас из народа" коштала 12.000 евра. Међутим, испоставило се да је коштала много више. Oвo поручује Немања Шаровић, председник покрета Љубав, вера нада на свом налогу на друштвеној мрежи "Икс".

– Колико сте пута од Бранимира Несторовића чули да их читава кампања „МИ“ коштала 12.000 евра? Е па и то је слагао – написао је Шаровић, а потом и до детаља објаснио колико је тачно коштала кампања Несторовићевог покрета.

– Само од државе је наплатио 60.000 евра, или 5 пута више, а о парама које су стизале у кешу и да не говоримо! Занимљиво је да је 20.000 евра, на име организације скупова по Србији (којих бре скупова??), плаћено фирми „Х-Ц ПОИНТ ПЛУС“. Иначе, фирма је регистрована за „Неспецијализовану трговину на велико“, симболично зар не? По подацима АПР, укупан приход „Х-Ц ПОИНТ ПЛУС“ у 2022. био је 11.000 евра – додао је Шаровић.

Наставио је у истом ритму, нарочито је акценат ставио на недоумицу око билборда.

– Чак 15.000 евра је плаћено, за дизајн ЈЕДНОГ билборда и то фирми „Реформа 031 Предраг Стојковић“ из Пожеге. Да ствар буде занимљивија, по званичном извештају предатом Агенцији за спречавање корупције, Несторовић и МИ – Глас из народа, нису током кампање закупили ни један једини билборд. Чак нису ни одштампали, ни један билборд, за чији дизајн је плаћено 15.000 евра – навео је Шаровић.

– Све ово изазива веома озбиљну сумњу да се ради о извлачењу и незаконитом трошењу пара. Шта мислите да ли ће Агенција за спречавање корупције реаговати, или ће се као и до сада правити мртви – закључио је Шаровић.

Видећемо како ће одреаговати гласачи доктора Бранимира Несторовића на ову чињеницу да их је масно слагао, а вала ту има посла и за надлежне органе…