Прочитај ми чланак

СА ДНА КАЦЕ – „Одузимамо и живот за Вучића“ Стравичне претње из СНС

0

Идемо у нове победе "Брже, јаче, боље" и најбоље. И живот дајемо и узимамо за нашег председника, величанственог Александра Вучића и за сву децу Србије. До победе - стоји у монструозној објави СНС активисте из Житорађе, извесног Антанасковић В.

Ова објава најбоље је сведочанство до које мере су Вучић и његова медијска машинерија успели да фанатизују своје бирачко тело, које је постало страначка војска, у буквалном смислу, спремна да почини и најмонструознија дела зарад интереса једног човека и уског круга људи око њега.

Све више је очигледно да српско друштво улази у једно мрачно доба, у обрачуне са идеолошким противницима, сада и СНС фаланге прете одузимањем живота сваком ко није на политичкој линији Вучића.

Постаје јасно да Вучић по први пут откако је на власти осећа неизвесност за даљу будућност. И како се неизвесност интензивира, тако све више и јача атмосфера насиља. Оно је сада вербално, али убрзо може постати и физичко, како смо већ имали прилике да видимо на случају Борка Стефановића.

Треба подсетити да је недавно Вучићева ударна песница, Владимир Ђукановић, уплашио напредњачко бирачко тело губитком избора. Како видимо, застрашење даје ефекат и сада добијамо фанатизоване групације које губитком Вучићевих позиција моћи губе и сопствене.

Зато треба јасно упозорити Вучића и екипу око њега, да ће они искључиво бити одговорни за крв која падне зарад њиховог опстанка на власти, те да ће одговарати за своје неодговорне поступке.