Прочитај ми чланак

РАСПАД ЕВРОПСКЕ УНИЈЕ и шансе Србије

0

За разлику од Првог и Другог светског рата када је Француска била на страни Америке, данас њоме владају глобалисти на челу са језуитским ђаком Емануелом Макроном. Он је наиме завршио језуитски колеџ у Амијену и доследно спроводи језуитско-глобалистичку агенду коју препознајемо пре свега кроз плански вођену најезду миграната.

Једна од главних тема великог светско сукоба је формирање војске Европске уније чиме би заправо ватиканско-хазарска коалиција добила своју приватну моћну армију. Такође, један од циљева је замена долара евром. И један и други циљ, за традиционалну масонску Америку и Израел представљају практично објаву рата. Са друге стране, Трамп жели заустављање мигрантске најезде широм Европе и у Америци. Жели повратак суверених држава како би ишчупао САД из руку дубоке државе, Клинтониста и Сороша. Управо, Сороша, Трампов човек за “прљаве“ послеове Стив Бенон, у инетрвјуу за Телевизију Републике Српске означио је као највећег непријатеља слободе човечанства и суверености држава. Стив Бенон је дословце најавио, и то више пута у најчитанијим европским медијима, да му је циљ РУШЕЊЕ ЕВРОПСКЕ УНИЈЕ до маја 2019.

Како би се обрачунао са ватиканско-хазарским(Ротшилд фамилија) пројектом светске државе чији ће становници бити расна мешавина, Трамп тражи нове савезнике у Европи. Он мора да сруши доминацију Немачке као и Макрона у Француској. Трампу је неопходан поуздан савезник на Балкану. Иако САД имају традиционално велики утицај и подршку од Шиптара на Косову, не може се занемарити да су Шиптари савезници Клинтонистичког апарата дубоке државе, те да Приштину краси споменик Била Клинтона што је за Трампа довољан разлог за неповерљивост. Уз то, Трамп промовише повратак јудео-хришћанској традицији и начину живота па Шиптари, као муслимани, не представљају идеалног савезника.

Немачка традиционално држи Словенце и Хрвате под својом контролом, па Америка и Израел очекују да њихов некадашњи савезници Срби препознају ситуацију и отргну се контроли Меркеловске Немачке. Трамп нема фобију од Руса и Русије, па му ни традиционално руско-српско пријатељство не представља крупан проблем. У Европи се већ неколико месеци налази Стив Бенон, Трампов човек који за циљ има растурање Европске уније какву познајемо. Док, Француска гори, а велики број земаља (Орбан, Ле Пен, Салвини…) активно узима учешће у Беноновом пројекту под називом ‘’The Movement’’ илити ПОКРЕТ, српски политичари спавају…

Сем Милорада Додика и његове прве сараднице Жељке Цвијановић, ниједан српски политичар није се сусрео са Беноном, нити показао интересовање за учешће у стварању новог уређења Европе. Жељка Цвијановић имала је и директан сусрет са Стивом Беноном у Америци. Бенон је телевизији републике Српске дао опширан интервју у коме је поручио грађанима Републике Српске да се стрпе јер ће Сорош и његово деловање ускоро бити заустављени. Наравно глобалистички медији и медији у Сарајеву доживели су овај контакт Бенона и српских представника као катастрофалан за Босну и Бошњаке. Лондонски Тајмс донео је наслов да је Бенон у Вашингтону примио срске националисте у оквиру стварања десничарског блока у Европи.

Тим поводом, Милорад Додик је изјавио да ће други мандат америчког предсједника Доналда Трампа представљати шансу за реинтеграцију Српске са Србијом или већи степен самосталности.

„Неки људи из Трампове кампање су рано са мном контактирали, када сам био у Чикагу и када је тек било у најави да ће он да се кандидује. Сматрао сам, на бази онога што је мени речено, да то може да буде добро за Србе и тада сам српској заједници рекао да би га требало подржати. 95 одсто Срба је подржало Трампа, шта је имало од демократа?”

 

Он је додао да намерава да остане у вези са бившим Трамповим стратегом Стивом Беноном…

О свему овоме, као и о потенцијалним шансама Србије да профитира у новој подели карата у Европи, говори се у видео клипу Srbija Global горе.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!