Прочитај ми чланак

Рама стигао, дочекао га „Вучићева Јованка Броз“ (Селаковић) у оделу! (ФОТО)

0

За разлику од Здравка Кривокапића, који је "добио" само Недимовића у излизаним фармерицама, Вучић је свог "побратима" из Албаније дочекао на нивоу, па је на аеродром послао "своју Јованку Броз" (како је Селаковића назвао Иван Ивановић из конзервативног покрета Наши, након што је министар бесрамно хвалио Тита) и то у оделу!

Премијер Албаније Еди Рама стигао је у среду увече у Београд.

ФОТО: МСП

Рама ће се у четвртак састати са председником Србије Александром Вучићем, као домаћином, и са замеником македонског премијера Николом Димитровом и разговарати у оквиру иницијативе „Отворени Балкан“.

Раму је на београдском аеродрому „Никола Тесла“ дочекао министар спољних послова Никола Селаковић.

Раније данас у Београд је допутовао и заменик македонског премијера Никола Димитров.

Председник Александар Вучић приредиће вечерас вечеру за Раму и Димитрова, којој би требало да присуствује и премијер Црне Горе Здравко Кривокапић, који завршава званичну посету Србији.

Вучић, Рама и Димитров сутра ће најпре у Палати Србија разговарати са представницима компанија из Србије, Албаније и Северне Македоније, а након тога и са представницима Атлантског савета.

Уследиће затим разговор тројице званичника, након чега ће бити одржана заједничка конференција за новинаре Вучића, Раме и Димитрова.