Прочитај ми чланак

Радуловић објаснио: Ево када ће у Србији доћи до одласка Вучића са власти

0

Саша Радуловић, председник странке Доста је било, на трибини у Јагодини, у недељу 25 октобра, присутнима је објаснио када и како ће доћи до промене власти у Србији:

– Већина народа подржава власт зато што мисле да власт најбоље штите државне и националне интересе. Ако разговарате са гласачима власти или са апстинентима они ће вам исто ово речи. Велика је грешка људи када мисле да они који не излазе на изборе су против власти. Нису, они само кажу – сви су исти, ово је, том приликом истакао Радуловић, а затим додао:

– То не значи да су задовољни, да мисли да је све у реду, да тече мед и млеко, него само мисле: таква је политика, такви су политичари, сви су свакако исти и ништа се не би могло променити. Такви су бирачи у већини држава у свету, па и у Србији.

Па, како се онда промени власт?

Опозиција никад не добија изборе, веч их губи власт, када довољан број бирача власти и довољан број апстинената одлучи да промени власт, закључио је лидер ДЈБ поткрепљујући такав свој заклучак са дешавањима у Црној Гори где су Мило Ђукановић и владајући ДПС изгубили изборе оног тренутка када су против воље огромног дела народа ЦГ кренули да укину Српску Православну Цркву (СПЦ) са циљем да од ње створе квази Црногорску Православну Цркву (ЦПЦ).

А кад они одлуче да мењају власт?

Када власт направи нешто када за њих представља катастрофалну грешку.