Прочитај ми чланак

ПУЦАЈУ ПО ШАВОВИМА Бивши напредњак: СНС је криминално удружење (ВИДЕО)

0

Некадашњи председник општине Алибунар Предраг Белић рекао је да је након што је смењен са места председника општине у Алибунару доживео праву тортуру, те да је био у притвору 38 дана. Каже да се након тога састао са Андрејем Вучићем који му је рекао да је то грешка.

На снимку који се појавио на Твитеру види се како Белић разговара са једним лицем, које му све време поставља питања, на која он одговара:

„Да ли сте Ви као угледни привредник из Алибунара предводили листу која је победила на изборима и да ли су након тога уследили неки проблеми“?

„Јесам. Настали су проблеми. Не желим ни у чије име да вршим незаконите радње, зна се ко су координатори СНС на територији јужног Баната“, рекао је Белић.

Након тога уследило је питање саговорника Белића, који је упитао да ли му је сугерисано да ће, ако не извршава криминалне радње, завршити у притвору?

„Да, да ће се најгрубље обрачунати са мном. Био сам у притвору 38 дана. Морали су да ме пусте и доказано је у тужилаштву да то нема везе са мном. Сусрео сам се Андрејем Вучићем у ковници новца и рекао ми је да је то грешка. СНС је криминално удружење“, подвукао је некадашњи носилац листе СНС, а сада одборник у општини Алибунар.