Прочитај ми чланак

Прослава СНС у ритму „Задруге“ и ДЈ Жекса (ВИДЕО)

0

Уз Пинк и "Задругу" и стихове "Збогом први нерођени сине, збогом ружо, збогом рузмарине. Збогом лето, јесени и зимо, одлазимо да се не вратимо," из химне косовских јунака, синоћња прослава "победе" Српске напредне странке на парламентарним изборима, ући ће у новију српску историју као школски пример уништавања државе и политичке сцене.

Он је Александар Вучић, а дан уочи Видовдана иде у Вашингтон како би наставио дијалог са Приштином. У преводу, косовско питање ће врло брзо добити свој епилог који Косово и Србију неће моћи да смести у исту реченицу, осим ако се не ради о негацији. Тако ће и последњи трагови српства на КиМ као што су Пећка патријаршија, Високи Дечани и Грачаница – постати историја.

Међутим, да трагедија буде већа – све време док је трајала „журка“ која више подсећа на подилажење шефу, у лице грађана смејали су се пулени Александра Вучића. Да, све време док су напредњаци ђипали као да им је последње, са телевизора су се, сасвим очекивано, са Пинковог канала Жељка Митровића, тек да употпуне беду у којој се Србија гуши осам година – клиберили задругари.

– На телевизору иза блеји Задруга. Иде гас, најјача земља – пишу твитераши.

– Ладно славе уз “Христе Боже” а лик за 6 дана иде у УСА да договори/потпише коначну предају Косова! Зато оволико и ужива у песми, погледајте му фацу – написао је један твитераш.

– Видећемо да ли ће је певати 27.06 – гласи коментар твитераша, који алудира на одлазак у Вашингтон.