Прочитај ми чланак

Проф др Мировић:У суботу родољуби на блокаде против Рио Тинта и за одбрану Косметa

0

Док у Србији траје борба народа против Рио Тинта и скандалозних закона о експропријацији и референдуму, Александар Вучић је иза леђа српске јавности дао зелено светло за реализацију Велике Албаније, с обзиром на то да су Приштина и Тирана, без икакве реакције из Београда, укинули границу између Албаније и Косова и Метохије.

Зато сви родољуби треба да изађу у суботу на блокаде не само због Рио Тинта и спорних закона, већ и због одбране Косова и Метохије!

Ово за „Србин инфо“ поручује проф др Дејан Мировић и наглашава да патриотска Србија мора што пре да се опамети, прегрупише и побуни против окупације.

– Није нама крив Ђилас или Лутовац што је родољубива опција у Србији разваљена и што се грађанистички савез наметнуо као алтернатива режиму. Вучић је развалио родољубиву опозицију, у великој мери развалио и Српску православну цркву, јер је знао одакле му прети највећа опасност.

Таквом стању мора да дође крај. Позивам све родољубе да у суботу одбране Србију и од Рио Тинта, али и да одбране Космет у саставу Србије.

Вучићева, издајничка ЛДП политика је допустила Албанцима да слободно долазе и пролазе кроз Србију, а да потпуно отежа комуникацију и кретања Срба између централне Србије и Косова и Метохије.

Прича како му је Еди Рама најбољи пријатељ, како се чују сваких седам дана. Сада је организовао ковид скуп са 20.000 људи у Арени, а прогањају противнике корона мера.

Једноставно, Вучић реагује само на притисак и радикалне демонстрације и то сви родољуби морају да знају – рекао је између осталог про др Дејан Мировић.

Шта је још изјавио наш саговорник, погледајте и послушајте у видео прилогу.