Прочитај ми чланак

Проф. Давор Калајжић: Давос – гробница Србије

0

Рај светске богаташке елите у срцу Швајцарске претворен је у седиште пакла. Избором Давоса за своју неформалну канцеларију, Шваб и следбеници огадили су бисер Швајцарске остатку нормалног и слободног човечанства. То и јесте суштина сатаниста – поробити, загадити, отровати и уништити. Под именом „Светски економски форум (ВЕФ)“, крије се најопакија секта коју је наша планета имала.

Али, у лошем има и нечег доброг. Свако ко оде код сатаниста јасно сигнализира да кад дође време, грешака у деконтаминацији не сме бити.

Шта је ВЕФ?

Милијардери и њихове слуге, купљени и инсталирани. Циљ им је бити још богатији, још дуговечнији, још перверзнији, а све на рачун остатка људског рода, који треба претворити у робове, стоку, резервне делове, трансхумани мозак и наравно – свести на „златну милијарду“, а може и мање.

Шта тамо ради „Шеф“?

Иде по инструкције. Нема ни легалитет ни легитимитет да у име грађана Србије било шта склапа или потписује на међународној сцени, јер као што знамо на „функцију“ је дошао противно Уставу и законима Србије. А све и да је легалан и легитиман, председник Србије ни по Уставу, ни по Закону о председнику, нема овлашћења да води ни спољну, ни унутрашњу политику Србије.

А у Давосу ради управо то – води спољну и унутрашњу политику Србије. Разговори са Куртом су вођење унутрашње политике Србије, а разговори са Лајчаком и осталима из тзв. „међународне заједнице“ су вођење спољне политике Србије. Када неко преузме Владина овлашћења, онда се то зове државни удар и иде се на робију.

Посебно подвлачим чињеницу да Давос није УН, т.ј. разговори о статусу АП КиМ једино могу бити вођени у оквиру УН Р 1244 и под УН кишобраном. Нажалост, „Жути Кмери“ су осакатили УН Р 1244 и разговоре о статусу АП КиМ изместили под окриље ЕУ. А „Шеф“ иде још даље – продаје Косово у Давосу.

Увођење трећег партнера у косовску игру, ВЕФ, тешка је свињарија. Ипак, сведоци смо да се Курта и Мурта тале под окриљем ВЕФ-а, који је преузео водећу улогу у противуставним и противзаконитим радњама растакања Србије. Укратко, сатанисти су на себе преузели да нас доврше.

Из Давоса нам долазе горе од најгорих вести. Чак и Рио Тинто прети да ће лиценцу за тровање Србије издејствовати на међународној арбитражи. Пре тога, Брнабић нам је донео суперкомпјутер и дигиталну лоботомију. И ко зна шта још, скривено од српске јавности, а на штету државе и свих њених становника.

Ако припадници црвено-црне коалиције смрти мисле да ће их по обављеном послу сатанисти поштедети, грдно се варају. Шеф ће их све зарад себе продати, као што је продао и све друге. После косовских Срба на реду су сви остали. Сатанисти имају своје планове, а имају и извршитеља. Извршитељ мисли да неће завршити као Садам или Гадафи. Вара се, имају сатанисти много резервних играча. То су они који заговарају ЕУ и НАТО. За сатанисте инсталирани лидери су потрошни материјал.

Шта мислите, како ће проћи Зеленски кад одигра утакмицу?

Студент Димитрије Радовановић налази се у затвору. Пре њега били су Бркић и Златановић. Сатанистичко „правосуђе“ спроводи агенду. Нема проблема, ничија није горела до зоре, а коло среће се окреће. Доћи ће lex specialis i specijalno tužilaštvo i policija.

Поновo позивам све учеснике „избора“ – вратите народу све мандате!

Видите колика је паника настала у сатанистичким редовима. Чак је „пр др мр“ кренуо да лупета како то није по Уставу, као што је ономад лупетао да је „Бриселски“ у складу. Покушавају све могуће само да избегну враћање мандата. Нудиће, даваће, обећаваће. Не продајте Србију!