Прочитај ми чланак

Примаков: Пронаћи учеснике напада

0

Руководилац "Россотрудничества" Јевгениј Примаков је за РТ Балкан поручио да је то што прича на енглеском језику добра прилика да пошаље поруку свакоме ко је учествовао у организовању напада

Пронаћи ћемо свакога ко је узео учешћа у организовању овог терористичког напада, изјавио је руководилац „Россотрудничества“ Јевгениј Примаков.

Примаков је за РТ Балкан поручио да је то што прича на енглеском језику добра прилика да пошаље поруку свакоме ко је учествовао у организовању напада.

„То што причам на енглеском је добра прилика да пошаљем поруку свакоме ко је организовао и планирао напад, јер заправо то нису били Таџици, они су само извршиоци операције. Постоје људи који су напад планирали и за мене је јако важно да им поручим, на енглеском наравно: пронаћи ћемо свакога, сигурно ћемо пронаћи сваку особу која је учествовала у организовању ове операције“, рекао је Примаков.

Подсећања ради, ФСБ саопштио је да су руске снаге безбедности ухапсиле 11 особа осумњичених за терористички напад, а да су четири лица која су директно учествовала у пуцњави ухваћена у близини границе са Украјином.