Прочитај ми чланак

ПРЕОКРЕТ – ОБРАДОВИЋ: Зар се Вучић уплашио и одустао од ТВ дуела?

0

И ако је на званичној веб страници Српског покрета Двери, dveri.rs, појавило се саопштење да ће доћи током предизборне кампање за Скупштину Града Београда до тв дуела између првог човека напредњака Александра Вучић, и лидера Двер Бошка Обрадовића, тај дуел, по изгледу, неће се десити.

Наиме, на страници dveri.rs, се појавило ново саопштење СП Двери у којем се тврди да Александар Вучић и режимски Информер праве забуну у јавности везано за дуел на ТВ Хепи са Бошком Обрадовићем, те да после позива уредника ТВ Хепи, Миломира Марића, Бошку Обрадовићу да заједно са првим човеком напредњака гостује на тој телевизији, уследила је вест режимског Информера, који се позива на изворе из Председништва Србије, да Вучић никад није намеравао да се сусретне са председником Двери.

Ради што објективнијег извештавања у вези овог догађаја, у наставку чланка прочитајте ново саопштење СП Двери као и вест Информара којом се демантују наводи о могућем тв дуелу између Обрадовића и Вучића.

ДВЕРИ – Вучић се уплашио?

Извор: Информативна служба Двери
Четвртак, 01.03.2018 0:37
Српски покрет Двери сматра да је веома некоректно од Александра Вучића и Информера да праве забуну у јавности везано за сутрашњи дуел на ТВ Хепи са Бошком Обрадовићем.

Писање Информера наводи нас да посумњамо да је Марићев задатак био да понуди дуел неколико сати пре одржавања са идејом да га ми нећемо прихватити. 

А сада када смо дуел прихватили, без обзира на касни позив, питамо се да ли се то Вучић уплашио и одустао од дуела?

Или им је циљ да ако се Бошко Обрадовић не појави, прогласе да није ни смео да дође.

Зато ће се Бошко Обрадовић сигурно одазвати на позив за тв дуел. Не пада му на памет да упада у ТВ Хепи, већ да нормално дође и суочи политичке ставове, осим ако се Александар Вучић није уплашио, јер Бошко није ни Нада Мацура, ни Јелена Карлеуша.

Информативна служба Српског покрета Двери

ИНФОРМЕР: Бошко Обрадовић планира упад на ТВ Хепи и напад на Вучића!

Лидер „Двери“ Бошко Обрадовић измислио је да је ујутро у 8.30 позван на ТВ Хепи на дуел са председником Александром Вучићем

Обрадовић је најавио да ће ујутро доћи на Хепи у време раније најављеног и заказаног гостовања председника и покушати да изазове инцидент и физички сукоб.

– Прихватио сам изненадни вечерашњи позив да сутра ујутру будем на ТВ Хепи у 8 и 30 и појавим се у јутарњем програму у дуелу са Вучићем. Иако је некоректно да ме овако касно позивају, прихватио сам са задовољством. Спреман сам одавно. Проћи ће као Шешељ. Видимо се ујутру – написао је Обрадовић.

Из овога се јасно види да Обрадовић планира да направи хаос уочи београдских избора.

Наш извор из Председништва Србије каже да су упознати са овом грубом провокацијом лидера Двери, али да због тога председник Вучић неће одустати од заказаног гостовања на ТВ Хепи.

– Председнику не пада на памет да због ове претње Обрадовића откаже гостовање на ТВ Хепи које је уговорено још пре 10 дана. Бошко може да проба шта год хоће, али морао би да зна да Вучић није ни Гоца Узелац ни Мара Драговић – поручио је наш извор из Председништва Србије.

 

ТВ дуел Бошка Обрадовића и – Александра Вучића?

На званичној веб страници Српског покрета Двери, dveri.rs, појавило се саопштење да ће ипак доћи током предизборне кампање за Скупштину Града Београда до тв дуела између првог човека напредњака Александра Вучића, и лидера Двери, Бошка Обрадовића.

Саопштење Двери, које се тим поводом појавило на споменутој страници преносимо у целости:

Извор: Информативна служба Двери
Среда, 28.02.2018 22:28

Информативна служба Двери примила је вечерас позив од продуцента емисије ”Добро јутро, Србијо“ са Тв Хепи на историјски дуел Бошка Обрадовића и Александра Вучића у 8.30!

Иако је позив стигао касно, од стране продуцента ТВ Хепи захтевано је да Бошко Обрадовић потврди Миломиру Марићу да ће доћи, што је овај са задовољством одмах и учинио и тиме испунио обећање да ће прихватити дуел са Вучићем било кад и било где.

После сутрашње емисије грађанима Србије ће бити сасвим јасно зашто га је Вучић избегавао све ове године!

Вучићу, спреми се! Бошко долази, ти одлазиш!”