Прочитај ми чланак

ПРЕЛЕЋЕ? Баки Анђелковић (СПС) продао Радио С, шушка се да постаје СНС министар?

0

Један од најпрепознатљивијих и најживописнијих ликова Социјалистичке партије Србије (СПС) још од почетка '90-их, Зоран Анђелковић звани Баки продао је Радио С и још неколико радио станица "анонимном купцу из Шапца", подржао је Српску напредну странку на протеклим изборима (СНС) а не свој рођени СПС - а сада се шушка да је у пакету договора да постане и министар на предлог напредњака.

Готово сви медији у Србији формално су прешли „у власништво непознатих појединаца и фирми“ који никада никакве везе нису имали са медијима и информисањем, али сви имају нешто заједничко – апсолутну подређеност Српској напредној странци (СНС) и спремност да најбеспризорније вређају, линчују и гнусним лажима блате свакога ко изнесе било какву критику на рачун власти.

Иако власничко препакивање Бакијеве радио империје никога није изненадило, јер је јасно опредељење СНС да директно и по сваку цену контролише готово све медије, познаваоце политичких прилика ипак је изненадило то што је Анђелковић „продао“ и своју љубав према Социјалистичкој партији Србије (СПС) – и то баш сада када је посланик постао Марко Милошевић, унук Слободана Милошевића и Мирјане Марковић, којима живописни Баки толико тога дугује и у које се клео деценијама.

На крају, понижени социјалисти нису имали друге, па је Зорана Анђелковића Бакија њихов Главни одбор избацио из странке. Баш ли се потресао друг Баки?!