Прочитај ми чланак

Председништво Двери: У току је Вучићев удар на Двери

0

На седници Председништва Српског покрета Двери констатовано је да је изјава Александра Вучића из Њујорка да су „Двери укинуте“ до сада највећа претња режима нашем Покрету.

Како ништа у политици не бива случајно када су изјаве високих званичника у питању, саопштавамо јавности да је у току најперфиднији и најопаснији напад на постојање и функционисање нашег Покрета. Бивши функционери Покрета, Слободан Димовић и Драган Манић, злоупотребивши менична овлашћења, извршили су пљачку имовине и средстава Покрета.

Немамо сумњу да је позадина овог најновијег напада покушај коначног обрачуна режима са Дверима и са председником Бошком Обрадовићем, као једним од лидера опозиције.

Основано сумњамо да иза ове организоване криминалне операције у нашим редовима стоји СНС, који оваквим системом куповине или уцењивања појединаца ради на испуњењу Вучићевог задатка да Двери морају бити укинуте.

Оваква тешка крађа не би била тако лако изводљива без заштите режима. На основу наших предузетих правних радњи, очекујемо од надлежних државних органа да се хитно ангажују и заштите имовину од криминалних активности уперених против Српског покрета Двери.

Како СНС ваљак меље политичке противнике или злоупотреба судства и тужилаштва у страначке сврхе

Да СНС не бира начине да уклони своје политичке противнике, познато је и нико више у Србији нема дилему у вези тога! Како то изгледа у пракси, најбоље се видело у уторак, 24.септембра, у Чачку.

Наиме, истог дана, шефу одборничке групе Двери у локалној скупштини и члану Председништва Српског покрета Двери, Александру Танасковићу, је заказано и спроведено три (3) суђења! Од тога два (2) су заказана у исто време!

Теме судских процеса су насилничко понашање, угрожавање јавног реда и мира, прекршајне пријаве против носиоца политике Двери у Чачку, а све уз веома „креативно тумачење закона“ од стране тужиоца и судија у Чачку. Дешавало се и да полиција дође да ухапси лице због не појављивања на суду, а да процес још није ни почео, као у случају Александра Танасковића!

СНС на све начине покушава, у дужем временском периоду, да „укроти“ и „казни“ сваког у Чачку који се слаже са мишљењем Двери, а главне носиоце бесомучно прогони бесмисленим оптужбама које спроводе полиција, тужиоци и судије у Чачку!

Цео систем полиције, судства и тужилаштва у Чачку, а верујемо и у Србији, је зрео за лустрацију и промене. Наиме, када се спроведе велика акција хапшења нарко дилера у Моравичком округу, нико се не ухапси и пронађе се свега 30гр. марихуане. А када се хапсе политички противници, на терен излазе и по две марице, пуне полицајаца.

Систем власти Александра Вучића је дубоко криминализован, корумпиран и однарођен да је време за његову смену и промене.

Можемо ли веровати да ће овакав систем на законити начин спровести изборе и да ће људи знати између чега бирају? Наравно да не, и зато бојкотом морамо обезбедити да избори у Србији уопште постоје.