Прочитај ми чланак

ПОСТАО ПАРАНОИЧАН?! Вучића не снима само Хркаловићка! Драшку одузета бубица

0

Драшко Станивуковић, градоначелник Бањалуке изазвао је реакцију протокола Александра Вучића, када је на састанак руководства Републике Српске и Србије ушао са "бубицом" и покушао да га снима. Станивуковићу је бубица којом је хтео да снима састанак одузета.

Према извештавању бањалучких медија, протокол Александра Вучића је то третирао као недозвољено снимање.

FOTO: Printscreen

Од доласка на функцију градоначелник Бањалуке дели страст за медијима са својим гостом, а посебан фокус ставља на друштвене мреже. Тако је јавност у Републици Српској пре две недеље била упозната са целодневним дружењем Драшка Станивуковића са својим коњем од више десетина хиљада евра.

Stanivuković došao na sastanak sa bubicom FOTO: Printscreen

Градоначелнику, судећи по изјави након догађаја, није било јасно у чему је проблем.

– Не видим проблем у једној бубици, ако ми свако тако замера, дабогда ми сви тако замерали – поручује Станивуковић.

Овај поступак Драшка Станивуковића могао би посебно да увреди Вучића, јер је и недавно био мета прислушкивања у Србији. Подсећамо, данас су у медијима објављени наводи да Дијана Хркаловић уцењује Вучића недостајућим снимцима са наплатне рампе у Дољевцу где је погинула Станика Глигоријевић. Режимски медији су недељама писали о неовлашћеном праћењу и снимању Вучића и његове породице, што је потврдио Александар Вулин наводећи да МУП зна за 1572 снимка.

Јавност Србије за сада зна само о разговорима Александра Вучића и Мише Вацића, о чему је јавност обавестила Мариника Тепић.

Како је разговарао са званичницима Српске нећемо сазнати а када и како ћемо сазнати о снимцима које је начинила Дијана Хркаловић показаће време.