Прочитај ми чланак

ПОКС: Прозападна опозиција да не очекује превише од дискусије ЕУ парламента

0

Покрет обнове Краљевине Србије позива тзв. прозападну опозицију у Србији да не очекује превише од дискусије ЕУ парламента о изборима у нашој земљи, него да се ослони на сопствене снаге и удружено деловање свих опозиционих странака у одбрани изборне воље грађана.

Како је саопштио ПОКС, водеће земље ЕУ имају своје интересе на Балкану, а најзначајнији је потпуна независност лажне државе Косово и одвајање од Србије у пуном капацитету.

“Због тога је режим одмах после завршетка избора прихватио регистарске таблице тзв.Републике Косово и на тај начин одобровољио европске званичнике да се не баве превише изборним нерегуларностима у Србији“, изјавио је председник ПОКС, Војислав Михаиловић.

Према његовим речима, увек ће европски званичници пре прихватити неки нови уступак власти када је у питању њихов интерес на Косову и Метохији, него што ће залећи за демократију у Србији.

“Осим тога, ми смо суверена земља и треба сами да решавамо своје проблеме, а не да се ослањамо на друге“, закључио је Михаиловић.